Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Jelölő Bizottság

Jelölő Bizottság

Tisztelt Tagegyesületi Vezetők!

Tisztelt Játékosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Darts Szövetség Elnöksége a MDSZ Alapszabály V.9.3. pontja alapján megalakította a 2018. március 24-i Közgyűlésen sorra kerülő tisztségviselő választás előkészítését hivatott Jelölő Bizottságot.

Tagjai:

  • Molnár László (Smile DC) E-mail: mlacika@gmail.com
  • Tar Béla (Smile DC) E-mail: dartssuli@dartssuli.com
  • Dr. Váczi István ( T 20 DC) Email: vaczi.istvan@gmail.com

A Jelölő Bizottság feladata a tagok javaslatainak összegyűjtése és összegzése. Az ennek alapján elkészített személyre szóló javaslatokat a Jelölő Bizottság elnöke terjeszti a Közgyűlés elé.

Ennek alapján kérjük, hogy a játékosok a saját egyesületi vezetőiknek jelezzék a javaslataikat. A tagegyesületek vezetői (képviselői) az egyes tisztségek betöltésére vonatkozó személyi javaslataik előtt szíveskedjenek a javasolni kívánt személlyel rövid úton felvenni a kapcsolatot, hogy a jelölt vállalná-e az adott tisztséget. Amennyiben a jelölt vállalja a tisztséget, akkor a tagegyesületi vezető (képviselő) a jelölt nevét (egyesületét) és azt, hogy milyen tisztségre javasolja, szíveskedjen e-mailben elküldeni a Jelölő Bizottság valamelyik tagjának.

A jelenleg szükséges megválasztandó tisztségviselők: egy fő alelnök, egy fő elnökségi tag, 1 fő Felügyelő Bizottsági elnök, 2 fő Felügyelő Bizottsági tag, egy fő Sportfegyelmi Bizottsági tag. Az esetleges további – vagy teljes – megválasztandó tisztségekről a jövő hét elején, az Elnökségi ülést követően adok tájékoztatást.

A jelöléseket március 19-én 16.00 óráig várjuk. Azt követően a Jelölő Bizottság a beérkezett javaslatokat összegezni fogja, és még a Közgyűlés előtt a tagegyesületek vezetőinek azt meg fogja küldeni, hogy fel tudjanak készülni a tisztségviselő választásokra.

Budapest, 2018. február 22.

Tisztelettel:

Dr. Váczi István

MDSZ – alelnök