Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Információk a 2018-as versenyengedélyekről

Információk a 2018-as versenyengedélyekről

Felhívjuk az egyesületi vezetők és a darts játékosok figyelmét a 2017. december 10-től érvényben lévő, korábban már nyilvánosságra hozott Igazolási (Nyilvántartási) és Átigazolási Szabályzatunkra, mely rendelkezik a versenyengedélyek és szabadidős kártyák megújításáról, azok kérvényezésének menetéről.

Továbbra is várjuk a klubvezetők által megküldött versenyengedély- és a magánszemélyek által megküldött szabadidős kártya kérelmeket kizárólag a letölthető NYOMTATVÁNY formájában, amelyeken minden, 2017-ben már regisztrált versenyző esetében MEGÚJÍTÁSNAK, új játékosok esetében ÚJ ENGEDÉLYNEK kell szerepelnie, egy friss igazolványképpel (szabadidős kártyák esetében is), minden kötelező adat kitöltésével, a játékos aláírásával. Az előzőek azért fontosak, mert 2018-ban a versenyeken csak azok indulhatnak, akik már rendelkeznek Versenyengedéllyel vagy Szabadidős kártyával. MDL fordulón a verseny előtti szabadidős kártya igénylésére nem lesz mód.

A fentiekre való tekintettel nyomatékosan kérünk tehát mindenkit, hogy az office@magyardarts.hu email címre PDF formátumban, vagy a Magyar Darts Szövetség postacímére (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), MINDEN EGYES VERSENYZŐRE vonatkozóan, olvashatóan kitöltve küldje meg a honlapról letölthető két dokumentum egyikét (http://www.magyardarts.hu/letoltesek/).