Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Tájékoztató a köztartozás mentességről szóló „NAV 0”-s igazolásról

Tájékoztató a köztartozás mentességről szóló „NAV 0”-s igazolásról

Tisztelt Tagegyesületi Vezetők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a sportról szóló 2004. évi I. törvény 32.§ alapján a versenyrendszerben csak az a szervezet vehet részt, amelynek nincs kilencven napnál régebbi köztartozása. Azt, hogy a sportszervezetnek nincs kilencven napnál régebben lejárt köztartozása, a sportszervezetnek a versenyrendszerbe (bajnokságba) való nevezéskor, illetve ha a versenyrendszer versenyeire versenyenként kell nevezni, az évenkénti első nevezésekor kell igazolnia.

A Magyar Darts Szövetség a Tagegyesületeitől 2018-ban is az adott év elején egy ilyen igazolást kér. A Tagegyesületek legkésőbb 2018. január 31-ig kapnak arra haladékot, hogy a köztartozás mentességről szóló „NAV 0”-s igazolást a MDSZ Iroda számára eljuttassák. Az igazolást akár eredetben postai úton, akár az eredeti igazolásról készített digitalizált iratot e-mail útján is eljuttathatják az Irodára, utóbbi esetben az e-mailt az office@magyardarts.hu címre kérjük megküldeni.

A „NAV 0”-s igazolás benyújtását megelőzően is lehetőség lesz 2018. január hónapban versenyt rendezni, illetve versenyen részt venni, azonban ha az igazolás nem kerül a megadott határidőig bemutatásra, úgy az adott január havi versenyeredmények a mulasztó egyesületek, illetve versenyzők tekintetében sajnos törlésre kerülnek.

Kérem, hogy ezen igazolás bemutatásához szükséges intézkedéseket mielőbb megtenni szíveskedjenek! Amennyiben kérdésük van, szíveskedjenek ez ügyben a MDSZ Irodát keresni.

Budapest, 2017. december 18.

Tisztelettel:

Dr. Váczi István sk.

MDSZ- alelnök