Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 404 "Not Found"]

A jövőt szem előtt tartva, a múltat értékelve – MDSZ Díjátadó

A jövőt szem előtt tartva, a múltat értékelve – MDSZ Díjátadó

 „Az állhatatosságom miatt maradtam a csúcson ennyi időn keresztül.  Találkoztam olyan játékosokkal, akik megnyertek egy világbajnokságot vagy egy komolyabb versenyt, és rögtön azt gondolták, hogy övék a világ. Láttam, ahogy átfutják a verseny sorsolását, és azt mondják: őt már megvertem, úgyhogy tovább kell jutnom. A fickót, aki a következő körben vár rám, már szintén legyőztem, most is sikerülni fog. Én meg azt gondoltam magamban: miről beszélsz? Ez az ember kvalifikálta magát a versenyre, komoly játékos, nem gondolhatsz rögtön a következő körre.

Hatalmas hibát követ el, aki a múlt fényében vág neki egy versenynek. Én mindig arra gondolok, hogy a világ valaha volt legjobb játékosával kell megküzdenem, előre nem írok le senkit… A versenyeken úgy állok oda, mintha soha semmit nem nyertem volna…Mindig a jövőt tartom szem előtt, csak a következő hétre készülök. Ebben nem ismerek tréfát.

“A 2016-os díjátadó kupái”

Phil „The Power” Taylor sikereihez vezető gondolatainak egy apró szeletét olvashattuk. Azonban célszerű néha megállni, visszatekinteni, és értékelni mindazt, amit elértünk. A jövőt tartjuk szem előtt, viszont ha nem értékeljük a múltat, akkor nincs mire építkeznünk.  A Magyar Darts Szövetség december 16-án tartja ünnepi díjátadó rendezvényét, ahol a 2017-es évben kimagasló sikereket elért játékosokat, csapatokat, egyesületeket köszönt, és egy pillanatra a díjátadás keretein belül felidézi az elmúlt év szép, sikeres magyar pillanatait. Többek között köszöntjük az országos bajnokokat, liga győzteseket, helyezetteket, bajnokcsapatokat, az év játékosait. A Magyar Darts Szövetség mindenkit nagy szeretettel vár az ünnepi díjátadó rendezvényére!

 • Időpont: 2017. december 16. szombat, délelőtt 11 óra
 • Helyszín: Danubius Hotel Hungária City Center (1074 Budapest, Rákóczi út 90. Konferencia I. terem)
 • Program:
  • Elnöki köszöntő
  • Nemzeti Bajnokságok díjainak átadása
  • Különdíjak átadása
  • Ünnepi zárszó
  • Állófogadás

A 2016-os díjátadó fényképei a következő linkre kattintva tekinthetőek meg: 2016-os díjátadó