Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Közlemény a 2017. évi Soft Nemzeti Csapatbajnokság rájátszásának menetéről

Közlemény a 2017. évi Soft Nemzeti Csapatbajnokság rájátszásának menetéről

Tisztelt Tagegyesületi Vezetők!

Tisztelt Darts Játékosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Darts Szövetség 2017. október 16-án Elnökségi ülést tartott. Ennek során napirendi pont keretében megtárgyalásra került a 2017. évi Soft Nemzeti Csapatbajnokság rájátszásának menete is.

A magyar Darts Szövetség Elnöksége határozatot hozott a Soft Nemzeti Csapatbajnokság Versenykiírásának pontosítása céljából.

A kiírásban szereplő felülbírált pontok a következők: „Az MDSZ – lévén, hogy más területi/regionális szinten működő csapatbajnokság nincsa Budapesti Csapatbajnokság I. osztályát a Nemzeti Csapatbajnokság II. Osztályával, míg a Budapesti Csapatbajnokság II. osztályát a Nemzeti Csapatbajnokság III. Osztályával tekinti egyenértékűnek. A Budapesti Csapatbajnokság I. osztályának első két helyezettje a Nemzeti Csapatbajnokság II. Osztályának rájátszásához csatlakozik”.

A Magyar Darts Szövetség Elnöksége döntésének értelmében a rájátszásra eddig vonatkozó szabályt módosítva, a Budapesti Csapatbajnokság I. osztályának első két helyezettje a Nemzeti Bajnokság III. osztályának rájátszásában indul.

Budapest, 2017. október 27.

Tisztelettel:

Dr. Váczi István sk.

MDSZ  – Alelnök