Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Újabb patinás versenyhelyszín a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság életében

Újabb patinás versenyhelyszín a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság életében

Egy új helyszínnel és számos nyitott kérdésre kapott válaszokkal leszünk gazdagabbak a hétvége után! A Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság 4. fordulójában bemutatkozik az ÉRD Aréna, valamint elválik, hogy Székely Pál vissza tud-e vágni a békéscsabai fiaskója után, valamint Czipó Vivien folytatja-e az elmúlt hónapban indított erőteljes mentetését?

A hétvégén folytatódik Magyarország első számú szériája, a Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság! Július első szombatján az Érd Aréna ad otthont az ország legjobb kezű dartsosainak! Az érdi sportélet fellendülését szolgáló ÉRD Aréna 2013-ban nyitotta meg kapuit. Megfelel a legmagasabb, nemzetközi szintű követelményeknek, melyet bizonyít, hogy 2013 nyarán itt rendezték meg az U19-es férfi kézilabda világbajnokság, valamint a 2015-ös női röplabda Európa-liga döntőjét. A létesítmény 1800 fős lelátóval, 100 fős VIP szektorral és 400 fős állóhellyel rendelkezik.

Az Érd Aréna sokszínű sportélete (többek között szinkronúszás, vízilabda, triatlon, aquafitness) az elmúlt évben az érdi dartsot is befogadta. Az Érdi Cápák és a Magyar Darts Szövetség ennek fényében tárgyalásokat kezdeményezett az Arénával. A rendezvényre és a sportágra jellemző tulajdonságainak köszönhetően az Arénában ebben az évben kettő versenyt rendezhet a szövetség.

A szombati Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság a sorban a 4. Az első három fordulóban a férfiaknál Székely Pál (Soul DC) és Takács Gábor (DÖ-MIK DC) versenyzői kerültek össze a döntőben és Békéscsabán megtört a regnáló országos bajnok veretlenségi sorozata. Mindketten gőzerővel készülnek az ismételt összecsapásra, a 4. összecsapásuk (?) kimenetele talán most a legkétségesebb. A dobogós helyen sem sok változás történt az elmúlt 3 fordulóban: Kovács Patrik (Sport DC) minden fordulóban bronzéremmel térhetett haza, míg Mester Zoltán (Sport DC), Rucska József (Győri DC) és Darók Béla (Darányi DK) osztozott a többi 3. helyezésen.

A nőknél sem egyszerű a helyzet: egyelőre Czipó Vivien (Sport DC) dominanciája diktál, kiváltképp a békéscsabai fordulón mutatott teljesítményével, valamint az elmúlt időszakban nyert számos nemzetközi versenyével (többek között: soft Európa-bajnok, WDF-BDO Austrian Open győztes). Picit lemaradva, de egymástól csak karöltésnyi távolságra Erdei Nóra (Sport DC), Horváth Klaudia (Győri DC) és Kiss Viktória (Sport DC) helyezkedik.

Összegezve a játékosok ismét oda fogják tenni magukat, a szervező felek pedig egy kiváló helyszínt és rendezést ígérnek. Ezek fényében egy izgalmas és színvonalas fordulóra számítunk!