Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Mérföldkőhöz érkezett az MDSZ

Mérföldkőhöz érkezett az MDSZ

Mérföldkőhöz érkezett a Magyar Darts Szövetség elsődleges kommunikációs csatornája: megújult a Szövetség hivatalos honlapja!

Ahogy azt már számos fórumon jeleztük, a Magyar Darts Szövetség hosszas egyeztetések és tárgyalások után a megreformálja a Szövetség hivatalos honlapját!! Eljött az idő, hogy elinduljon az új, reszponzív weboldal, mely számos újdonságot tartalmaz. A többek között szakmai és a darts társadalmat érintő hírek, ranglisták, klublista, játékos listán túl a honlap célja az, hogy optimális megjelenést biztosítson – könnyű olvashatóság, egyszerű navigáció a lehető legkevesebb átméretezéssel és görgetéssel – a legkülönfélébb eszközökön át (az asztali számítógép monitorjától egészen a mobiltelefonokig), mely tökéletesen igazodik a megjelenítő eszközhöz, mindezt rugalmas felépítéssel, flexibilis képekkel.

Az új honlap fejlesztésénél szem előtt tartottuk, hogy modern, a mai kornak megfelelő megjelenést, a darts életet kiszolgáló honlapot hozzunk létre! Nem titkoltan olyan elképzeléseket szeretnénk a továbbiakban beleépíteni, ami erősen elősegíti az iroda és az egyesületek munkáját, felgyorsítja az adminisztrációs tevékenységeket.

Az új honlap már olyan stádiumban áll, ami nyithat a nagyérdemű felé, azonban a háttérben további fejlesztések zajlanak, melyből Titeket, mint darts sportágat szerető és űző érdeklődőket, játékosokat sem szeretnénk kihagyni! Közös érdekünk, hogy egy olyan honlappal legyen gazdagabb a Magyar Darts élete, amire mindenki büszke lehet és szeretettel használja! A „közös” fejlesztéssel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk! Addig ismerkedjetek az új honlappal!

Az új honlap indulása 2017. június 1. Mivel az új oldal folyamatosan töltődik, az archív adatok a napokban elérhetők lesznek, azonban az aktualitásokat már a megújult környezetben olvashatjátok.